9 oktober 2017

Argentinië thuisshirt 2018-2019 uitgelekt

Het nieuwe Argentinië thuisshirt voor 2018-2019 is uitgelekt via onze collega's van footyheadlines. Als het Zuid Amerikaanse land zich plaatst voor het WK in Rusland, dan speelt het Argentijnse voetbalelftal in dit shirt de thuiswedstrijden tijdens het WK van 2018. Bovendien speelt het land in dit nieuwe shirt tijdens de Copa America van 2019, welke plaats vindt in Brazilië. Adidas is ook komende jaargang weer verantwoordelijk voor de productie en het design van het nieuwe shirt van de equipe die onder leiding staat van trainer Jorge Sampaoli. Deze functie vervult het Duitse sportmerk sinds de jaren '70 en het contract loopt in ieder geval nog tot 2022. Check hieronder de details van het mogelijke nieuwe shirt, dat in november bekend gemaakt zal worden.

Argentinië shirt en tenue WK 2018-2019

Het nieuwe Argentinië voetbalshirt voor 2018-2019 is dit jaar waarschijnlijk geïnspireerd door het shirt waarin ""La Albiceleste"" de Copa America, het kampioenschap van Zuid Amerika, won in 1993. Deze editie van de Copa America vond plaats in Ecuador en in de finale namen de Argentijnen het op tegen Mexico. Spits Gabriel Batistuta maakte voor het Argentijnse elftal het verschil door twee doelpunten te maken. Deze wedstrijd eindigde in 2-1. Andere sterren van dit elftal waren Redondo, Simeone en Zapata.

Het nieuwe Argentinië thuisshirt wordt waarschijnlijk gekenmerkt door de verticale witte en licht blauwe banen over het tenue. De voorkant van het shirt bevat drie licht blauwe banen en twee verticale witte banen. Opvallend genoeg lijken de licht blauwe banen uitgerust te zijn met kleine vierkanten in verschillende tinten licht blauw. De mouwen van het tenue zijn geheel wit en de drie strepen van adidas staan op de schouders in het zwart. De kraag van het shirt is geïnspireerd door de hals van het shirt van 1993 en loopt in een kleine v naar beneden. De rechter borst bevat het logo van adidas en de andere borst is uitgerust met het logo van de Argentijnse voetbalbond: Asociación del Fútbol Argentino (AFA). Boven het logo van de AFA staan twee sterren, welke verwijzen naar de gewonnen wereldkampioenschappen in 1978 en 1986. Volgens de geruchten wordt het nieuwe Argentinië tenue compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen worden overwegend wit met licht blauwe accenten. Daarnaast hebben we nog een nieuwtje. In deze nieuwe shirts verwerkt adidas een nieuwe technologie, welke de ClimaChill technology wordt genoemd. Zodra het shirt bekend gemaakt wordt, hebben we daar meer nieuws over.

Of dit het nieuwe Argentinië voetbalshirt voor 2018-2019 wordt, wordt medio november bekend. Dan weten we ook direct of het land zich geplaatst heeft voor het WK.

Argentinië voetbalshirt kopen

Het nieuwe Argentinië voetbalshirt voor 2018-2019 kan je vanaf november/december kopen in de onderstaande online winkel. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. Dit shirt kan je bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere of goedkopere producten van het land kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwste Argentinië shirt in deze winkel (inclusief goedkope t-shirts)

of koop Argentinië retro kleding in deze SHOP!