9 oktober 2017

Colombia thuisshirt 2018-2019 uitgelekt

Het nieuwe Colombia voetbalshirt voor 2018-2019 is inmiddels uitgelekt. Als dit het nieuwe shirt van het Colombiaanse elftal wordt, dan speelt het nationale elftal in dit shirt de wedstrijden tijdens het WK van 2018 (wanneer het land zich plaatst) en de wedstrijden om de Copa America in 2019, welke plaats vindt in Brazilië. Wat zeker is, is dat adidas komende jaargang weer verantwoordelijk is voor het design van het nieuwe Colombia shirt. Het Duitse sportmerk is sinds 2011 kledingsponsor van het nationale elftal en de vertegenwoordigende elftallen en het contract tussen beide partijen loopt in ieder geval nog tot 2022. Check hieronder de details van het mogelijke nieuwe shirt, dat medio november officieel wordt gelanceerd!

Colombia voetbalshirt en tenue WK 2018

Het nieuwe Colombia voetbalshirt voor 2018-2019 lijkt geïnspireerd te zijn door het shirt waarin de Zuid Amerikanen tijdens het WK van 1990 in Italië speelden. Destijds werd het land in de achtste finales uitgeschakeld door Kameroen, dat na verlenging met 2-1 won door twee doelpunten van Roger Milla. Sterren van het Colombiaanse voetbalelftal waren onder anderen Higuita, Escobar, Alvarez, Rincon en natuurlijk aanvoerder Valderrama. Ook destijds verzorgde adidas de tenues van ""Los Cafeteros.""

Het nieuwe shirt lijkt zoals altijd overwegend geel te worden en gekenmerkt te worden door de drie diagonale adidas strepen langs ter hoogte van de oksels. Deze diagonale strepen zijn geheel in stijl van de andere kleuren van de Colombiaanse vlag. Hier bevinden zich twee rode banen en een blauwe baan. Beide banen bevatten zwarte verticale lijnen, waardoor de banen een echt retro design hebben. Op de schouders bevinden zich bovendien drie dunne adidas trademark strepen en deze kleur komt ook weer terug in de ronde hals met klein v-design. De mouwen zijn geheel geel en bevatten aan de onderkant een brede bies, wat de vintage uitstraling van het tenue versterkt. De rechter borst is uitgerust met het adidas performance logo in het navy blauw en de andere borst bevat het logo van de Colombiaanse voetbalbond: Federación Colombiana de Fútbol (FCF). Het lijkt er verder op dat het nieuwe Colombia tenue compleet gemaakt wordt door een navy blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten gele adidas strepen. De kousen van het tenue worden waarschijnlijk overwegend rood met zowel gele als blauwe details, waardoor deze ook geheel in stijl zijn van de vlag van het land.

Verder werd bekend dat het nieuwe tenue door adidas wordt uitgerust met een nieuwe technologie, de ClimaChill technologie. Hierover wordt ongetwijfeld meer bekend zodra de tenues officieel worden gelanceerd. Dan hebben we meer nieuws en vanaf dan schitteren spelers als James Rodriguez, Falcao, Cuadrado, Bacca, Gutrierrez, Cardona en andere sterren in dit nieuwe tenue.

Colombia voetbalshirt kopen

Het nieuwe Colombia WK 2018 voetbalshirt kan je vanaf medio november kopen in de onderstaande online shop. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen ongeveer € 69,95. In deze shops kan je het nieuwe Colombia shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere of goedkopere Colombia producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop de nieuwste Colombia shirt altijd in deze online winkel (inclusief goedkope t-shirts)