12 september 2017

Inter Milan 3e shirt 2017-2018

Het nieuwe Inter Milan camo 3e voetbalshirt voor 2017-2018 is ook officieel gelanceerd door de club en Nike. Dit shirt zou eigenlijk bedoeld zijn om als uitshirt gebruikt te worden in de Europese wedstrijden. Internazionale eindigde afgelopen seizoen echter op een teleurstellende zevende plek in de Serie A. Om deze reden wordt dit shirt als alternatief uitshirt gebruikt in de Serie A en Coppa Italia dit seizoen. Nike is opnieuw verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van de club van trainer Spalletti. Beide partijen hebben sinds 1998 een partnership. Het nieuwe voetbalshirt van Inter is geheel in stijl van het template dat Nike gebruikt heeft voor de alternatieve uitshirts van andere topclubs. Check hieronder de details.

Inter Milan camouflage shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Inter Milan shirt wordt, evenals de nieuwe shirts van Barcelona, Manchester City, AS Roma, Tottenham Hotspur en Chelsea, gekenmerkt door het all-over camouflage design. Het nieuwe shirt van Internazionale is overwegend navy blauw (door Nike ""thunder blue"" genoemd) en bevat dus een camo print in twee tinten navy blauw. Daarnaast bevat het shirt fel gele (VOLT) details. De strip over de schouders en mouwen is fel geel. Deze strip wordt onderbroken door een lege ruimte. In deze ruimte staan bijvoorbeeld de Serie A en Coppa Italia badge tijdens de wedstrijden in deze competities. Ook de swoosh van Nike op de rechter borst is fel geel en dit geldt ook voor het logo van shirtsponsor PIRELLI. Deze hoofdsponsor is sinds 1995 verbonden aan de club uit Milaan. Op de linker borst prijkt het logo van de club. Tevens bevat het shirt dit seizoen een crew neck en is aan de onderkant van de achterkant van het tricot een deel van de naam van de club verwerkt: INTER.

Het nieuwe 3e tenue van Internazionale wordt gecompleteerd door een voetbalbroekje met all-over CAMO design. Deze broekjes bevatten evenals het shirt aan de zijkanten een navy blauwe strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Op de broekjes staan zoals altijd ook de logo"s van de club en Nike. De kousen van het nieuwe tenue zijn ook navy blauw met gele accenten. De swoosh van Nike en de naam van de club hebben deze kleur. 

De nieuwe tenues van Inter zijn zoals alle tenues van Nike uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic tenues zijn ook uitgerust met de Aeroswift technology van het merk. Vanaf nu schitteren sterren als Icardi, Gagliardini, Perisic, Candreva, Henrique, Nagatomo, Cancelo, Martins en andere sterren in dit voetbalshirt. Check bovendien het eerder gelanceerde thuisshirt en uitshirt.

Inter Milan voetbalshirt kopen

Het nieuwe 3e shirt van Internazionale kan je vanaf medio mid/eind september kopen in de onderstaande winkels, evenals de andere voetbalshirts van de club. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen € 70,-. De broekjes hebben een prijs van € 40,- voor volwassenen en voor KIDS € 35,-. De prijs van de kousen is € 18,- en de authentic shirts hebben een prijs van € 140,-. Wil je andere producten van Inter Milan kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste shirt in de Inter Milan shop van Nike!

of DEZE SHOP

of deze winkel (inclusief unieke retro shirts van Internazionale)