Engeland Vapor Match Aeroswift voetbalshirt 2018-2019

Koop hier het authentic Engeland vapor match voetbalshirt van Engeland. Het authentic shirt is het shirt dat de spelers van het nationale elftal ook daadwerkelijk dragen tijdens de wedstrijden. Dit betreft dus niet de replica versie. De authentic shirts van Engeland zijn duurder dan de replica versie, omdat deze zijn uitgerust met het zogenaamde Aeroswift systeem van Nike. Dit systeem zorgt allereerst voor een nog betere ventilatie. Dit systeem bestaat namelijk uit een combinatie van zowel enkel als dubbel gebreide garen. In de zones waar de meeste ventilatie nodig is, heeft Nike gebruik gemaakt van enkele garen en op de plekken waar het shirt wat steviger moet zijn, is er gebruik gemaakt van dubbele garen. Voordelig aan de technologie is dat het shirt 10% lichter is dan eerdere authentic shirts van Nike, het bevat 50% meer stretch en de shirts drogen 25% sneller. Het nieuwe garen heeft verder een geborstelde kwaliteit, waardoor het zeer aangenaam voelt tegen de huid.

Dit betreft het thuisshirt, waarin het nationale elftal van Engeland de WK 2018 thuiswedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden speelt ter voorbereiding op het EK van 2020, inclusief de UEFA Nations Cup wedstrijden. Het voetbalshirt van Engeland is geheel wit en bevat een ronde hals. Bovendien bevat de hals rode accenten. De strip aan de achterkant van het shirt is bovendien rood en op de achterkant van het tenue prijkt de Engelse vlag. De binnenkant van het shirt is uitgerust met de Engelse roos. Op de borst prijken de logo"s van de voetbalbond en Nike. Klik op de button om dit shirt exclusief te kopen! 

Dit shirt kan je zowel voor kinderen als voor volwassenen bestellen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL!