Engeland zip training top 2018-2019

Bestel hier de nieuwste Engeland training top voor kinderen en volwassenen. Deze training top dragen de spelers van het nationale elftal tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden tijdens WK 2018 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020 gedurende 2018-2019. Deze drill top kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL, XXL en 128, 140, 152, 164, 176.

De training top is geheel zwart en bevat een hoge hals met een rits tot de borst. Verder bevat deze Engeland training top een flitsende zigzagprint in het blauw over de schouders en mouwen. Ook de logo"s van de Engelse voetbalbond en Nike op deze top zijn blauw. De mouwen zijn gemaakt van een super elastisch materiaal, waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt als je deze top draagt. Bovendien heeft deze top een slanke pasvorm, die de vorm van je lichaam volgt, zodat je nog vrijer kunt bewegen. De duimgaten aan de onderkant van de mouwen zorgen ervoor dat de top lekker strak om het lichaam valt en bovendien voor de fit van een handschoen.

Deze training top bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil je net als Kane, Wilshere, Sterling, Sturridge en andere sterren in deze top schitteren? Klik dan op de buttons!