Engeland anthem trainingsjack 2018-2019

Bestel hier het nieuwe Engeland trainingsjack voor 2018-2019.Dit anthem jack kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit jack wordt door het nationale elftal van Engeland gedragen tijdens de opkomst op het veld en het afspelen van het volkslied voorafgaande aan de WK 2018 thuiswedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020.

Het nieuwe trainingsjack van het Engelse voetbalelftal is geheel wit en wordt bovendien gekenmerkt door de flitsende strepen over de schouders en mouwen. Bovendien bevat het jack een baseball collar.  Bovendien bevat het jack een baseball collar De linker borst is uitgerust met het logo van de FA en de andere borst bevat het logo van Nike in het zilver. Boven het logo van de Engelse voetbalbond staat een ster, welke verwijst naar het gewonnen WK van 1966. Dit jack bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als Kane, Vardy, Wilshere, Vardy en Rashford in dit trainingsjack schitteren? Klik op de buttons om dit jack exclusief te kopen!